Informatiebijeenkomst SDE+ subsidieregeling zonnepanelen

Wanneer: Donderdag 29 aug 2019

De gemeente Rheden maakt het u gemakkelijk om op financieel aantrekkelijke wijze duurzame energie op te wekken met zonnepanelen. Gemakkelijk doordat het Intergemeentelijk Subsidiebureau voor u gratis de businesscase kan opstellen. Deze geeft snel inzicht in de benodigde investering en de terugverdientijd.

Daarnaast heeft de provincie Gelderland nu een voucherregeling voor het ontzorgen van ondernemers bij de technische realisatie na de toekenning van de subsidie.

Hoe het precies werkt, vertellen wij u graag op de informatiebijeenkomst op donderdag 29 augustus a.s. van 19.30 tot 21.00 uur in het gemeentehuis: Hoofdstraat 3, De Steeg.

De bijeenkomst is bedoeld voor eigenaren van een bedrijfspand met een dakoppervlak van minimaal 150 m2 en een grootverbruikersaansluiting voor elektriciteit van minimaal 3 keer 80 Ampère.

Wilt u voor die tijd al meer informatie of een afspraak maken voor een gratis maatwerkgesprek, dan kunt u contact opnemen met Han Temmink van het Intergemeentelijk Subsidiebureau: h.temmink@renkum.nl, 06-54930964.

Wij nodigen u van harte uit om deze kans te benutten! Enige haast is wel geboden want de subsidieaanvraag moet voor eind oktober gereed zijn.

Aanmelding voor deze gratis informatiebijeenkomst is noodzakelijk en kan bij Gijs van Steenis: g.vansteenis@rheden.nl, 06-11599505

© 2022 creaza.nl / Ondernemers Club Rheden / Privacy Verklaring