Bestuur

Het bestuur van de OCR bestaat uit 4 bestuursleden. De voorzitter, Penningmeester, Secretaris en Algemeen bestuurslid.Paul de Lange - Voorzitter

Als algemeen directeur van de Intrapec Groep, sinds juni 2015 gevestigd in Spankeren in de gemeente Rheden, vind ik het niet meer dan mijn verantwoordelijkheid om mee te denken met collega ondernemers in deze prachtige gemeente.

Sinds twee jaar mag ik lid zijn van de Ondernemersclub Rheden en sinds april 2017 heb ik de voorzittershamer over mogen nemen van Bas Reinders. Samen met een gemotiveerd bestuur vind ik het een uitdaging om de OCR zo goed mogelijk op de kaart te zetten naar de overheden, het onderwijs en natuurlijk naar de ondernemers. Ik ben ervan overtuigd dat de OCR de aankomende jaren van zich zal laten horen en op een positieve wijze gaat bijdragen aan de Triple Helix gedachte welke ook hoog in het vaandel staat van de gemeente Rheden; het koppelen van overheden met het onderwijs en de ondernemers om zodoende meer roering en economische voorspoed te creëren binnen de gemeente Rheden!

Paul de Lange
Telefoon 06 - 53 40 98 49
E-mail pdelange@intrapec.nl

Arjan Flipse - Algemeen bestuurslid

Als DGA van Jacobs Verhuizingen B.V. te Velp ben ik sinds een jaar lid van de OCR. Toen er in het voorjaar een gedeeltelijk nieuw bestuur aan moest treden en er één plek in dit bestuur open bleef vond ik dat het tijd was om hier energie en tijd in te stoppen. Het positief meewerken aan een club van ondernemers die met beide benen in de maatschappij staan geeft veel voldoening en mooie contacten. Het positief omgaan met de overige bestuursleden, leden, de gemeentelijke vertegenwoordigers en externe relaties is mijn drive om hieraan mee te werken.

Telefoon 06 - 53 22 99 28
E-mail info@jacobs.nl
Agenda
Er zijn momenteel geen openbare activiteiten gepland.
© 2021 creaza.nl / Ondernemers Club Rheden / Privacy Verklaring