Bestuur

Het bestuur van de OCR bestaat uit 4 bestuursleden. De voorzitter, Penningmeester, Secretaris en Algemeen bestuurslid.Paul de Lange - Voorzitter

Als algemeen directeur van de Intrapec Group, sinds juni 2015 gevestigd in Spankeren in de gemeente Rheden, vind ik het niet meer dan mijn verantwoordelijkheid om mee te denken met collega ondernemers in deze prachtige gemeente. Sinds twee jaar mag ik lid zijn van de Ondernemersclub Rheden en sinds april 2017 heb ik de voorzittershamer over mogen nemen van Bas Reinders. Samen met een gemotiveerd bestuur vind ik het een uitdaging om de OCR zo goed mogelijk op de kaart te zetten naar de overheden, het onderwijs en natuurlijk naar de ondernemers. Ik ben ervan overtuigd dat de OCR de aankomende jaren van zich zal laten horen en op een positieve wijze gaat bijdragen aan de Triple Helix gedachte welke ook hoog in het vaandel staat van de gemeente Rheden; het koppelen van overheden met het onderwijs en de ondernemers om zodoende meer roering en economische voorspoed te creëren binnen de gemeente Rheden!
Paul de Lange
Telefoon 06 - 53 40 98 49
E-mail pdelange@intrapecgroup.com

Gert Radstake - Secretaris

Als voormalig directielid van Thomassen Turbine Systems, later Ansaldo Thomassen, heb ik altijd de OCR (toen nog ICR) bijeenkomsten met veel enthousiasme bezocht. Toen mij werd gevraagd om na mijn pensionering de aftredend secretaris in 2013 op te volgen heb ik hier zonder aarzelen mee ingestemd om zodoende actief te blijven in de ondernemerswereld en mijn ervaringen te kunnen gebruiken ten gunste van de OCR. Het contact met de overige bestuursleden, de leden, vertegenwoordigers van de gemeente Rheden en overige externe relaties geeft mij veel voldoening en ik werk daarom graag mee aan de vernieuwing en verdere uitbouw van onze Ondernemersclub.
Telefoon 06 - 52 81 14 17
E-mail info@ondernemersclubrheden.nl

Jeannet Hagesteijn - Penningmeester

Als gecertificeerd taxateur en beëdigd makelaar ben ik in 2016 namens REBO Groep lid geworden van de OCR. Al snel voelde ik me thuis bij deze club gedreven ondernemers met het hart op de juiste plek. Iedere maand wordt er een interessante bijeenkomst georganiseerd voor de leden die we afsluiten met goede gesprekken tijdens een diner. We streven er zoveel mogelijk naar met onze activiteiten plaatselijke initiatieven en andere ondernemers in de gemeente Rheden te ondersteunen. Daarnaast doneren we jaarlijks aan een goed doel binnen de gemeente en vinden we het belangrijk om Ondernemers, Overheid en Onderwijs met elkaar in contact te brengen. Inmiddels ben ik toegetreden tot het bestuur in de functie van penningmeester. Ook interesse om aan te sluiten? Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden!    
Telefoon 06 - 30331188
E-mail j.hagesteijn@rebogroep.nl

Arjan Flipse - Algemeen bestuurslid

Als DGA van Jacobs Verhuizingen B.V. te Velp ben ik sinds een jaar lid van de OCR. Toen er in het voorjaar een gedeeltelijk nieuw bestuur aan moest treden en er één plek in dit bestuur open bleef vond ik dat het tijd was om hier energie en tijd in te stoppen. Het positief meewerken aan een club van ondernemers die met beide benen in de maatschappij staan geeft veel voldoening en mooie contacten. Het positief omgaan met de overige bestuursleden, leden, de gemeentelijke vertegenwoordigers en externe relaties is mijn drive om hieraan mee te werken.
Telefoon 06 - 53 22 99 28
E-mail flipse@jacobs.nl
Agenda
Er zijn momenteel geen openbare activiteiten gepland.
© 2024 creaza.nl / Ondernemers Club Rheden / Privacy Verklaring