Bestuur

Het bestuur van de OCR bestaat uit 4 bestuursleden. De voorzitter, Penningmeester, Secretaris en Algemeen bestuurslid.Roland van Essen - Voorzitter

Telefoon 0313 428333
E-mail r.v.essen@cevesin.nl

Patrick Buurkes - Vice-voorzitter

Telefoon 06 - 57312981
E-mail pbuurkes@intrapecgroup.com

Gert Radstake - Secretaris

Als voormalig directielid van Thomassen Turbine Systems, later Ansaldo Thomassen, heb ik altijd de OCR (toen nog ICR) bijeenkomsten met veel enthousiasme bezocht. Toen mij werd gevraagd om na mijn pensionering de aftredend secretaris in 2013 op te volgen heb ik hier zonder aarzelen mee ingestemd om zodoende actief te blijven in de ondernemerswereld en mijn ervaringen te kunnen gebruiken ten gunste van de OCR. Het contact met de overige bestuursleden, de leden, vertegenwoordigers van de gemeente Rheden en overige externe relaties geeft mij veel voldoening en ik werk daarom graag mee aan de vernieuwing en verdere uitbouw van onze Ondernemersclub.
Telefoon 06 - 52 81 14 17
E-mail info@ondernemersclubrheden.nl

Jeannet Hagesteijn - Penningmeester

Als gecertificeerd taxateur en beëdigd makelaar ben ik in 2016 namens REBO Groep lid geworden van de OCR. Al snel voelde ik me thuis bij deze club gedreven ondernemers met het hart op de juiste plek. Iedere maand wordt er een interessante bijeenkomst georganiseerd voor de leden die we afsluiten met goede gesprekken tijdens een diner. We streven er zoveel mogelijk naar met onze activiteiten plaatselijke initiatieven en andere ondernemers in de gemeente Rheden te ondersteunen. Daarnaast doneren we jaarlijks aan een goed doel binnen de gemeente en vinden we het belangrijk om Ondernemers, Overheid en Onderwijs met elkaar in contact te brengen. Inmiddels ben ik toegetreden tot het bestuur in de functie van penningmeester. Ook interesse om aan te sluiten? Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden!    
Telefoon 06 - 30331188
E-mail j.hagesteijn@rebogroep.nl
Agenda
12
sep
10
okt
Donderdag 10 okt 2024
Bedrijfsbezoek Hupkes Kampen
© 2024 creaza.nl / Ondernemers Club Rheden / Privacy Verklaring / Webmail